Luister
muziek
13 mei 2022 - 10:00
Deel dit artikel:

Ooggetuigen gezocht na botsing

GEMERT - Dinsdag 10 mei heeft er een botsing plaatsgevonden omstreeks 16:30 op de rotonde die ligt aan de West-Om en N272. De botsing gebeurde tussen een zwarte motor en auto, een grijze Peugot 107. De automobilist is opzoek naar ooggetuigen die het voorval gezien hebben.

gemert-bakel24
  / REDACTIE
Advertentie

Beiden voertuigen reden op de rotonde, toen de motorrijder zijn eerste poging deed om in te halen. Dit lukte natuurlijk niet. Samen namen ze de afslag naar de Gemertseweg richting Beek en Donk. Na het verlaten van de rotonde kwamen ze met elkaar in botsing. De motorrijder heeft geprobeerd om de auto via rechts in te halen. Hierdoor is schade aan de auto ontstaan.

De motorrijder beweert echter dat het verhaal omgedraaid is. De Peugot zou de motorrijder ingehaald hebben tijdens het verlaten van de rotonde. Hierbij zou volgens de motorrijder de auto de botsing veroorzaakt hebben, door de motor aan de kant te beuken. 

Mocht je de botsing gezien hebben of gezien hebben dat de motorrijder achter de auto reed. Neem dan contact op met de redactie via redactie@gemert-bakel24.nl

Download de gratis app van Gemert-Bakel24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie