Luister
muziek
12 september 2021 - 14:21
Deel dit artikel:

Gewonde motorrijder na veel moeite naar ziekenhuis gebracht

Zondagochtend hadden hulpdiensten grote moeite om bij een gewonde motorrijder te komen, dat meldt Omroep Brabant. De man was gewond geraakt nadat hij was gevallen in een natuurgebied in Bakel. Na anderhalf uur is het gelukt om hem naar het ziekenhuis te vervoeren.

gemert-bakel24
  / Redactie
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

Met vrienden was het slachtoffer offroad rond de Aarlesche Vijver aan het rijden. Echter rond half tien zag hij een afgrond over het hoofd en viel hij zo'n vijf meter naar beneden. Twee anderen lukte het wel om tijdig af te remmen.

Het was voor de opgeroepen ambulance lastig om bij het slachtoffer te kunnen komen, omdat er in dit gebied veel paden zijn geblokkeerd met betonbokken en er is een hekwerk om de vijver gezet. Om die reden is de brandweer ingeschakeld. De ambulance kon het slachtoffer bereiken doordat de brandweer een poort had geopend. Echter kwam de ambulance in het mulle zand terecht en kwam daar ook vast te zitten. Op het moment dat het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht kon worden, na zo'n anderhalf uur, was hij wel aanspreekbaar.

Download de gratis app van Gemert-Bakel24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie