Luister
muziek
1 december 2021 - 09:46
Deel dit artikel:

Lichte daling aantal nieuwe coronabesmettingen in gemeente Gemert-Bakel

De coronakaart van Nederland kleurt nog steeds bijna helemaal zwart, maar er is sprake van een daling in het aantal coronabesmettingen in 174 gemeenten. Lees hieronder wat de situatie is in gemeente Gemert-Bakel, aan de hand van de cijfers van het RIVM.

gemert-bakel24
  / Redactie
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

In de afgelopen week is het aantal nieuwe coronabesmettingen in Nederland toegenomen, maar dat geldt niet voor het hele land. Er is een stijging te zien in het ene deel van het land, maar juist ook een daling in het andere gedeelte van Nederland. Dat meldt RTL Nieuws. De besmettingscijfers liggen nog steeds erg hoog in Limburg. 17 van de 20 gemeenten met de hoogste besmettingscijfers liggen in het noorden of zuiden van Limburg. In Groningen en Drenthe worden de minste nieuwe coronabesmettingen geteld.

Situatie in Gemert-Bakel

In gemeente Gemert-Bakel zijn in de week van 23 tot 30 november 274 nieuwe coronabesmettingen gemeld. Dat is een lichte daling ten opzichte van de week ervoor. Vorige week werden 288 nieuwe besmettingen gemeld. Dat is een lichte daling van 5 procent.

Download de gratis app van Gemert-Bakel24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie