Luister
muziek
22 december 2021 - 09:30
Deel dit artikel:

Noodfonds voor ondernemers tussen wal en schip

gemert-bakel24
  / Redactie
  • Beeld - Ter illustratie - Pexels
Advertentie

GEMERT-BAKEL - Een financieel vangnet voor ondernemingen die als gevolg van de coronamaatregelen in een acute financiële noodsituatie verkeren waardoor het voortbestaan in gevaar komt.

Vanuit de Rijksoverheid zijn er maatregelen opgezet ter ondersteuning van ondernemers en ondernemingen die negatieve economische gevolgen ondervinden van de coronamaatregelen. In de praktijk blijkt dat er ondernemingen zijn die tussen wal en schip raken en geen of onvoldoende ondersteuning vanuit de bestaande regelingen krijgen. Het Noodfonds Gemert-Bakel biedt een financieel vangnet voor ondernemingen die als gevolg van de coronamaatregelen in een acute financiële noodsituatie verkeren waardoor het voortbestaan in gevaar komt. Met dit noodfonds willen we de aanvragen van gedupeerde ondernemingen in behandeling nemen en ze een steuntje in de rug bieden.

Wanneer kom je in aanmerking?
Ben je een ondernemer die in een acute noodsituatie terecht is gekomen, en die daardoor noodzakelijke bedrijfsvoeringkosten niet meer kan voldoen? Dan kun je een verzoek om compensatie bij ons indienen.

Hoe dien je een aanvraag in?
Om in aanmerking te komen voor compensatie dien je onderstaand aanvraagformulier in:

Aanvraagformulier - Noodfonds voor ondernemers tussen wal en schip.docx

Stuur je aanvraag per post naar Ridderplein 1, 5421 CV Gemert of per email naar gemeente@gemert-bakel.nl. Vul bij het onderwerp in de mail in: ‘Aanvraag noodfonds corona’. Doe dit tussen 22 december 2021 en uiterlijk 31 januari 2022.

Vervolgprocedure
Na indiening van je aanvraag ontvang zo spoedig als mogelijk een antwoord. Mocht de aangeleverde informatie aanleiding vormen voor een gesprek, dan ontvang je daarvoor een uitnodiging.

Het totale bedrag dat wij beschikbaar stellen voor het Noodfonds Corona bedraagt € 75.000,- (maximaal € 7.500 per onderneming). Aanvragen worden behandeld op volgorde van ontvangst.

Download de gratis app van Gemert-Bakel24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie