Luister
muziek
29 december 2021 - 12:52
Deel dit artikel:

Opnieuw daling aantal positieve coronatests in gemeente Gemert-Bakel

Uit de cijfers van het RIVM blijkt dat het aantal nieuwe positieve coronatests blijft dalen. Hieronder wordt de situatie in gemeente Gemert-Bakel verder toegelicht, aan de hand van de cijfers van het RIVM.

gemert-bakel24
  / Redactie
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

De omikronvariant van corona heeft een dominante vorm aangenomen in Nederland. Daarmee is de deltavariant naar de tweede plaats verschoven. Bij meer dan de helft van de nieuwe coronabesmettingen gaat het om de omikronvariant. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Landelijk gezien testen momenteel vooral mensen in de twintig positief op corona.

Situatie gemeente Gemert-Bakel

Van 15 tot en met 28 december zijn er 314 nieuwe coronabesmettingen gemeld in gemeente Gemert-Bakel. Op 16, 20, 21, 23, 25 en 26 december is er gemiddeld één gemelde ziekenhuisopname per dag door corona. Op de overige dagen zijn er geen gemeld. In de periode van 1 tot en met 14 december zijn er 464 positieve test bij gekomen. Dat is een verschil van ongeveer -32 procent. Het aantal gemelde ziekenhuisopnamen lag in die periode op gemiddeld nul per dag uit gemeente Gemert-Bakel.

Download de gratis app van Gemert-Bakel24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie