Luister
muziek
25 november 2021 - 16:00
Deel dit artikel:

Aanwijzen parkeerplaatsen voor opladen elektrische voertuigen Churchill-laan Gemert

GEMERT-BAKEL - Er is een verzoek ingediend tot het plaatsen van een publieke laadpaal en het aanwijzen van twee parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische voertuigen, aan de Churchill-laan in Gemert. Met dit nieuwe verkeersbesluit wordt invulling gegeven aan de vraag naar een publieke laadpaal op de Chuchill-laan en vervalt de eerder beoogde publieke laadpaal aan Binderseind (verkeersbesluit 2021-29). Het gebruik van elektrische voertuigen draagt bij aan een schonere lucht, minder uitstoot van CO2 en minder geluidsoverlast. Op basis van dit verzoek is namens het college van burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel op 17 november 2021 een verkeersbesluit genomen om een publieke laadpaal aan de Churchill-laan in te richten (verkeersbesluit 2021-33).

gemert-bakel24
  / Redactie
  • Beeld - Ter illustratie - Pexels
Advertentie

Bezwaar
Als u het niet eens bent met dit besluit, kunt u daartegen binnen zes weken na de dag van publicatie in het Gemeenteblad bezwaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel. In het bezwaarschrift laat u weten tegen welk besluit u bezwaar maakt en de reden waarom u het niet eens bent met het besluit. Tevens vermeldt u de datum waarop u het bezwaarschrift schrijft en u ondertekent de brief met uw handtekening. Indien mogelijk voegt u een kopie van het besluit waartegen u bezwaar maakt toe aan uw bezwaarschrift.

Stukken inzien
U kunt de stukken online inzien via www.gemert-bakel.nl (Bekendmakingen). Kunt u de informatie niet vinden, bel ons dan voor telefonische ondersteuning. Alleen als u echt geen gelegenheid ziet om het plan online te bekijken, kunt een afspraak maken om de stukken in het gemeentehuis in te zien. 

Download de gratis app van Gemert-Bakel24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie