Luister
muziek
19 november 2021 - 09:30
Deel dit artikel:

Fijne feestmaand voor iedereen

GEMERT-BAKEL - Kom je normaal maar net uit met je geld? Dan is dat in december misschien een uitdaging. Cadeautjes voor Sinterklaas of een gezellig kerstdiner zijn niet vanzelfsprekend. Dan kunnen de Stichting Wensboom en de Stichting Kerstpakketten jou helpen.

gemert-bakel24
  / Redactie
Advertentie

Stichting Wensboom zorgt dat kinderen uit gezinnen met een laag inkomen ook een cadeautje krijgen. Op www.dewensboom.nl is een wensenformulier te vinden waarmee de wens ingediend kan worden. Dat kan voor Sinterklaas of kerst.

Wie kan een kerstpakket aanvragen?
Iedereen waarvan bij ons bekend is dat hij of zij van een minimum moeten rondkomen, heeft een brief gekregen om een kerstpakket aan te vragen. Dat geldt voor mensen met een uitkering (IOAW – IOAZ of bijstand), bijzondere bijstand, schuldhulpverlening, Pas-Vooruit of een bijdrage maatschappelijke participatie. Vul het opgaveformulier in en lever het in. Alleen dan zorgt de Stichting Kerstpakketten Gemert-Bakel voor een kerstpakket voor jou.

Heb je geen brief van ons ontvangen maar krijg je kwijtschelding van gemeentelijke belastingen? Vanwege de privacywet beschikken wij niet over je gegevens. Haal dan zelf een opgaveformulier bij de receptie van het gemeentehuis of bel ons.  

Download de gratis app van Gemert-Bakel24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie