Luister
muziek
6 mei 2022 - 13:00
Deel dit artikel:

Laatste week aanmelden ‘Kijk in de Wijk’ op 17 mei in De Mortel

DE MORTEL - Op dinsdag 17 mei vindt van 18.30-20.00u de ‘Kijk in de Wijk’ in De Mortel plaats. Je kunt je deze week nog aanmelden om erbij te zijn via www.gemert-bakel.nl/kijk-in-de-wijk.

gemert-bakel24
  / De Redactie
Advertentie

De gemeente gaat samen met inwoners naar plekken die interessant zijn, bijvoorbeeld omdat er iets verbeterd kan worden of omdat ze juist al een succes zijn. Onderwerpen kunnen variëren van de inrichting van de openbare ruimte, tot verkeer en groen. Het gaat in deze ontmoetingen niet om individuele meldingen, maar primair om onderwerpen die een hele (of groot deel van de) wijk aangaan, zoals leefbaarheid en veiligheid van de buurt.

Aanmelden
De route van die avond wordt samen met inwoners bepaald. Op basis van de aangemelde onderwerpen kijken we welke locaties we bezoeken. Aanmelden voor de ‘Kijk in de Wijk’ kan nog tot en met zondag 8 mei via bovenstaande link. Je kunt ook mailen naar gemeente@gemert-bakel.nl o.v.v. ‘Kijk in de Wijk De Mortel’ en het onderwerp en de locatie die u wilt bespreken. Uiteraard kun je je ook per telefoon aanmelden via (0492) 378 500.

Aankomende ontmoetingen
De volgende wijkschouwen vinden plaats in Gemert en De Rips in juni. De aanmelding is drie weken van tevoren geopend via de website.

Download de gratis app van Gemert-Bakel24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie