Luister
muziek
10 september 2022 - 09:29
Deel dit artikel:

Kijk in de Wijk op 27 september in Milheeze

Op dinsdagavond 27 september vindt de laatste Kijk in de Wijk van dit jaar plaats. Dit keer in Milheeze.

gemert-bakel24
  / Redactie
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

Wij nodigen u van harte uit om met ons de wandeling en verkenning te doen in wijken van Milheeze. Om 18.00 uur start de ronde bij de Sint-Willibrorduskerk aan het Kerkeind. Het aanmelden van onderwerpen kan vanaf nu tot en met zondag 18 september via de Kijk in de Wijk pagina. Ook als u geen onderwerp aanmeldt bent u welkom om mee te lopen.

Tijdens een wijkschouw loopt gemeente samen met inwoners door het dorp om plekken te bekijken waar iets beter kan of die al een succes zijn. De route is afhankelijk van de aangemelde onderwerpen en gaat bijvoorbeeld langs verkeerssituaties, openbaar groen of speelgelegenheden. Daarbij gaat het niet om persoonlijke meldingen maar thema’s die de hele buurt of het dorp aangaan. Wilt u zelf een melding kwijt? Maak dan een melding op onze website bij ‘Melding openbare ruimte’.

Tijdens de Kijk in de Wijk is het ook mogelijk onderwerpen uit de eigen toekomstvisie aan te dragen en te bekijken, mits deze op korte termijn kunnen worden opgelost.

Aanmelden

De route wordt bepaald aan de hand van aangemelde onderwerpen. Het aanmelden van onderwerpen kan tot en met zondag 18 september via eerdergenoemde link of via gemeente@gemert-bakel.nl en vermeld hierbij het onderwerp en de locatie die u wilt bespreken, of bel naar (0492) 378 500.

Download de gratis app van Gemert-Bakel24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie