Luister
muziek
16 september 2022 - 09:51
Deel dit artikel:

Laatste week aanmelden 'Kijk in de Wijk' Milheeze

Op dinsdagavond 27 september vindt de laatste Kijk in de Wijk van dit jaar plaats in Milheeze. Aanmelden van onderwerpen kan deze week nog.

gemert-bakel24
  / Redactie
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

Ook als u geen onderwerp wilt aanmelden, bent u van harte welkom om die avond aan te sluiten. We starten de wijkschouw om 18.00 u. bij de Sint-Willibrorduskerk aan het Kerkeind.

Onderwerpen en route

Tijdens de wijkschouw loopt gemeente samen met inwoners door het dorp om plekken te bekijken waar iets beter kan of die al een succes zijn. De route is afhankelijk van de aangemelde onderwerpen en gaat bijvoorbeeld langs verkeerssituaties, openbaar groen of speelgelegenheden. Daarbij gaat het niet om persoonlijke meldingen, maar thema’s die de hele buurt of het dorp aangaan. Wilt u zelf een melding kwijt? Maak dan een melding op onze website bij ‘Melding openbare ruimte’.

Tijdens de Kijk in de Wijk is het ook mogelijk onderwerpen uit de eigen toekomstvisie aan te dragen en te bekijken, mits deze op korte termijn kunnen worden opgelost.

Aanmelden

Het aanmelden van onderwerpen voor de ‘Kijk in de Wijk’ in Milheeze op 27 september kan nog tot en met uiterlijk zondag 18 september. Mailen kan ook via gemeente@gemert-bakel.nl. Vermeld hierbij dan duidelijk het onderwerp en de locatie die u wilt bespreken. Liever bellen? We zijn bereikbaar via (0492) 378 500. Na 18 september beslissen we op basis van de aanmeldingen de route die zal worden gelopen.

Download de gratis app van Gemert-Bakel24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie