Luister
muziek
27 September 2022 14:42
Deel dit artikel:

Stoptober: samen 28 dagen niet roken

Een betere conditie, een betere gezondheid, lekker ruiken, geld besparen. Wat is jouw reden om te stoppen met roken?

gemert-bakel24
  / Redactie
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

Op 1 oktober barst Stoptober los: in heel Nederland zullen rokers én niet-rokers elkaar helpen om gedurende 28 dagen te stoppen met roken. Wil jij ook stoppen? Schrijf je dan nu in op www.stoptober.nl. Want wie eenmaal door die lastige eerste fase heen is, heeft daarna vijf keer meer kans om blijvend te stoppen!

Samen stoppen, samen sterk

Stoppen met roken doe je niet alleen, maar met elkaar: dat is het geheim van Stoptober. Er is altijd iemand bereid om te helpen. De steun van Stoptober bestaat onder meer uit de gratis Stoptober-app die elke dag berichten stuurt en tips en advies geeft. Daarnaast delen deelnemers lief en leed met elkaar op de Facebookpagina Stoptober NL.

Professionele ondersteuning vergoed vanuit basispakket

Ook dat is mogelijk! Professionals helpen u ook bij het volhouden! Nicotine is een fysiek zeer verslavende stof. Dat blijkt wel uit de diverse ontwenningsverschijnselen als de toevoer van nicotine stopt. Veel stoppers geven het na enige tijd weer op. Kost het jou veel energie om tegen al die vervelende ontwenningsverschijnselen op te boksen? Goede begeleiding door een deskundige coach helpt! Ook in 2022 worden stoppen-met-rokenprogramma’s vanuit de basisverzekering vergoed. Het gaat dan om begeleiding waarvan aangetoond is dat deze werkt. Bij sommige verzekeraars moet eerst het eigen risico worden aangesproken. Dit verschilt per zorgverzekeraar.

Meer weten?

Kijk op de website van Stoptober of WeQuit.

Download de gratis app van Gemert-Bakel24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie