Luister
muziek
11 Juli 2024 20:04
Deel dit artikel:

André Meulendijks van Land van Horne benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau

André Meulendijks, afscheidnemend manager medische dienst en eerste geneeskundige van Land van Horne, is donderdag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

gemert-bakel24
  / / Redactie
  • Beeld - Gemeente Gemert-Bakel
Advertentie

Burgemeester Michiel van Veen van de gemeente Gemert-Bakel reikte de koninklijke onderscheiding vandaag uit aan André tijdens zijn afscheidsreceptie in het dienstencentrum.

De inzet van André voor de ouderengeneeskunde is met recht baanbrekend te noemen. Hij heeft de samenwerking gezocht met professionals uit alle aandachtsgebieden van de zorg om de positie van ouderen te versterken. Ook heeft hij zich er enorm voor ingespannen om nieuwe specialisten ouderengeneeskunde op te leiden.

Daarnaast heeft André vijftien jaar vrijwilligerswerk gedaan voor Stichting Resocialisatie Ouderen in het Roemeense Titu. Hij heeft zich ingezet voor een waardig onderkomen voor deze doelgroep, een goed functionerend bejaardentehuis.

Zijn onderscheiding is door vele andere organisatie onderschreven, zoals Verenso, Hulp bij Dementie Midden Limburg, Meditta en SJG Weert, Radboud umc, stichting Resocialisatie Ouderen, project ‘Het Virtuele Verzorgingshuis'. 

Download de gratis app van Gemert-Bakel24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie