Luister
muziek
11 mei 2021 - 13:40
Deel dit artikel:

Voornemen verlenen vergunning HockeyLoverz 2021

De burgemeester van de gemeente Gemert-Bakel maakt bekend voornemens te zijn een vergunning te verlenen voor het evenement Hockeyloverz. HockeyLoverz is een (internationaal) evenement voor leden van hockeyteams. In twee weekenden sluiten maximaal 6.500 jongeren per weekend op een feestelijke manier het hockeyseizoen af.

gemert-bakel24
  / Redactie
Advertentie

Waar en wanneer

HockeyLoverz is in en rondom Uitgaanscentrum Time Out in Gemert:

  • Weekend 1: vrijdag 20 tot en met zondag 22 augustus 2021
  • Weekend 2: vrijdag 27 tot en met zondag 29 augustus 2021

Hierbij heeft de organisatie het weekend van vrijdag 13 tot en met zondag 15 augustus als back-up weekend voor wanneer een van de bovengenoemde weekenden geen doorgang kan vinden.

Twee vergunningsaanvragen

In eerste instantie is de bedoeling om het evenement in juli plaats te laten vinden. Hiervoor is ook een vergunningsaanvraag gedaan. Mocht dit vanwege corona niet door kunnen gaan dan wil de organisatie uitwijken naar augustus 2021.

Zienswijze

Het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen voor belanghebbenden zes weken, met ingang van 3 mei 2021, ter inzage in het gemeentehuis. Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden hun zienswijze overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:15 Awb, schriftelijk of mondeling, naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders. 

Download de gratis app van Gemert-Bakel24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie