Luister
Live
22 oktober 2021 - 15:54
Deel dit artikel:

Laatste kans om mantelzorgwaardering aan te vragen

Wij waarderen wat je doet. Als geste kun je daarom een Hartje Gemert-bon ter waarde van 60 euro aanvragen. Voor jonge mantelzorgers tot 18 jaar ligt er een bioscoopbon van 25 euro klaar. Aanvragen kan tot 1 november.

gemert-bakel24 / Redactie • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

Het nieuwe Steunpunt Mantelzorg in de gerestaureerde kapel van Nazareth verzorgt de mantelzorgwaardering. Vul het aanvraagformulier in en registreer je tegelijkertijd als mantelzorger. Haal het formulier op aan de balie, mail het steunpunt of download de pdf onder dit nieuwsbericht. Je kunt ook bij de dorpsondersteuners terecht. Lever je aanvraag vóór 1 november in bij de het steunpunt, liefst persoonlijk.

Dag van de Mantelzorger

Op 10 november is de landelijke Dag van de Mantelzorger. In elke kern is er rond de Dag van een gezellige middag of avond voor mantelzorgers. Dan staat ook de uitreiking van de Hartje Gemert-bonnen op het programma. Als je niet bij deze bijeenkomst aanwezig bent, kun je de cadeaubon ophalen tussen 15 november en 1 december 2021 bij het Steunpunt Mantelzorg.

Steunpunt Mantelzorg

Het steunpunt vind je aan Hof van Nazareth 53 in Gemert. Het is op dinsdag en donderdag geopend en telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 12.00 uur op (0492) 347458. Of mail naar info@zorgcooperatiegemert.nl(link stuurt een e-mail) en vermeld bij het onderwerp: mantelzorgondersteuning. Op al deze manieren kun je ook terecht als je vragen hebt over mogelijkheden van ondersteuning.

Het aanvraagformulier vindt je HIER.

Download de gratis app van Gemert-Bakel24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug