Luister
Live
24 november 2021 - 14:30
Deel dit artikel:

Win je voornaam in chocoladeletters

GEMERT-BAKEL - Het heerlijk avondje van sinterklaas komt weer met rasse schreden dichterbij en dus ook weer de gezellige feestelijke decembermaand met vele lekkere dingen. In verband met Sinterklaas gaat Gemert-Bakel24 in samenwerking met bakker Vedder een leuke prijs weggeven. Je voornaam in chocoladeletters!

gemert-bakel24 / Redactie

De prachtige ambachtelijk gemaakte chocoladeletters zijn in de smaken puur, melk en wit te verkrijgen en in de letters S, M en P. ''Het zijn ambachtelijk gemaakte chocolade letters die echt handwerk zijn en door de bakker worden gegoten'', aldus Bart Vedder. De ambachtelijke chocolade letters zijn in onze gemeente te koop en te bestellen bij Bakker Vedder in Gemert en in Bakel.

Wat moet je doen om je voornaam in ambachtelijke chocoladeletters te winnen? Like de Facebookpagina van Gemert-Bakel24 en deel dit bericht. Bij het bereiken van de magische grens van 750 likes verloten we onder alle vind ik leuks TWEE MAAL deze overheerlijke, ambachtelijke prijs en bij de magische grens van 1000 likes zelf DRIE MAAL. Je voornaam in chocolade letters! Dat is toch om te smullen......

Download de gratis app van Gemert-Bakel24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug