Luister
Live
24 november 2021 - 07:00
Deel dit artikel:

Gratis 1,5 meter afstandsticker van Stickercompany

EINDHOVEN - Iedereen heeft er wederom mee te maken, opnieuw dient men steeds rekening te houden met de bekende anderhalve meter afstand. Voor alle winkels die nog open zijn is het roeien met de riemen die ze nog hebben. Om deze winkeliers een handigheidje te geven in de coronatijd bedacht StickerCompany Eindhoven een opvallende QR sticker. Deze sticker geeft duidelijk aan met de QR code wat de laatste richtlijnen zijn voor de huidige corona maatregelen. De sticker is makkelijk aan te brengen op ramen, muren, vloeren voor zowel binnen als buiten.

gemert-bakel24 / Redactie

StickerCompany stelt de sticker tot 17 december 2021 gratis ter beschikking inclusief verzendkosten voor de ondernemers in heel Nederland. Vul je gegevens in via deze link en ontvang een gratis 1,5 meter afstand sticker. Mocht u er meerdere willen bestellen, laat het Stickercompany weten. Zij kunnen ze binnen 24 uur leveren. Vraag dan naar de staffelprijs vanaf tien stuks.

Wel zo veilig voor iedereen want als iedereen zich aan de voorschriften houdt van anderhalve meter afstand, komen we er samen weer bovenop. Blijf gezond
Het is voor ieders veiligheid om zowel het personeel als de klanten te beschermen tegen eventuele verdere maatregelen.Lets Stick Together at 1,5 M!

Download de gratis app van Gemert-Bakel24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug