Luister
muziek
26 januari 2022 - 13:00
Deel dit artikel:

Commanderij College locatie Doregraaf opent interactieve spelruimte

gemert-bakel24
  / De Redactie
Advertentie

GEMERT - Vanaf dinsdag 1 februari a.s. kunnen de leerlingen van Doregraaf in de pauzes en tussenuren aan de slag met diverse interactieve spellen.

Om 9.20 uur worden de spellen feestelijk in gebruik genomen in het bijzijn van de vertegenwoordiger van BrabantSport Fonds en de beleidsmedewerker sport van Gemert-Bakel, mevrouw S. Joosten.

Eind vorig schooljaar hebben Inge Poos, buurtsportcoach van Goed Bezig en Edwin van Houts, gymdocent bij Doregraaf meegedaan aan de open inschrijving van Het BrabantSport Fonds. Het fonds dat initiatieven ontwikkelt om Brabant gelukkiger en sterker te maken doormiddel van sport.
Het fonds nodigde scholen en instellingen uit om een plan in te dienen om de Brabantse jeugd tijdens Corona meer te laten bewegen en sociaal isolement te doorbreken.

Het plan dat Inge en Edwin namens Doregraaf hebben ingediend, is geselecteerd en kreeg voldoende stemmen om als winnaar uit de bus te komen. Naast het door het fonds beschikbaar gestelde bedrag hebben ook de gemeente en het Commanderij College bijgedragen aan de realisatie van het plan.

Leerlingen kunnen nu in pauzes, tussenuren en na schooltijd aan de slag met 2 grote schermen net computergames, een airhocky speltafel, pull up stangen, boxzakken, dartborden en een pannakooi om binnen te voetballen.

Download de gratis app van Gemert-Bakel24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie