Luister
muziek
14 mei 2022 - 20:47
Deel dit artikel:

FOTO'S: Gemertse brandweer in actie bij brandweerwedstrijden

Bij de veiling in Mierlo is er voor op het terrein een tractor op een auto gereden. Het ging hierbij om brandweerwedstrijden. Ook de brandweer uit Gemert deed hieraan mee.

gemert-bakel24
  / Redactie
  • Beeld - 112Nieuwsonline
Advertentie

Daar houdt de brandweer van Mierlo zich mee bezig. Al snel komen ze er achter dat er meer aan de hand is binnen; daarvoor komt de spelende Officier van Dienst en tankautospuit ter plaatse. Binnen zit een verborgen drugslab waar iets mis is gegaan. Een vrouw raakt bekneld onder grote fruitpallets van een tractor en spreekt alleen maar Frans.

Daar is tevens een doorgang naar het drugslab. In het lab is nog een gewonde aangetroffen en een persoon die overleden is. De brandweer moet hier goed opletten op de gevaarlijke stoffen en het stabiliseren van de tractor en fruitpallets. Ook wordt er rekening gehouden hoe de brandweer reageert op de aanwezige pers.

Sleutel inslikken

Een bevelvoerder van een ander korps wat ter plaatse is wordt op den duur aangehouden door de politie omdat deze zijn collega’s blijft hinderen. Tot overmaat van ramp slikt de Poolse tractorbestuurder zijn sleutel in waardoor de brandweer een derde wagen moet laten komen die de tractor kan verslepen met een lier.

Download de gratis app van Gemert-Bakel24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie