Luister
muziek
16 mei 2022 - 15:00
Deel dit artikel:

Bakelse verliest €10.000 bij Million Dollar Island

BAKEL – Melanie Rijkers heeft haar eerste en laatste proef gespeeld in de tv-show Million Dollar Island. Gisterenavond was aflevering 11 te zien op SBS6, waar de Bakelse de proef speelde. Melanie is doordat ze wat meer op de achtergrond bleef, in de andere 10 afleveringen bijna niet in beeld geweest.

gemert-bakel24
  / REDACTIE
  • Beeld - Melanie Rijkers/Million Dollar Island
Advertentie

Op dag 31 van Million Dollar Island zijn er slechts nog 38 van de 100 mensen op het eiland. En dat zijn er na de proef van aflevering 11 nog maar 33. Dat betekend dat er in 4 weken tijd al 67 mensen naar huis zijn gegaan. Van de proeven die gespeeld worden kan er steeds maar 1 speler op het eiland blijven. De overige spelers verliezen hun bandjes die allemaal naar de winnaar van die proef gaan. Elk bandje is €10.000 waard.

Voor de proef moesten de spelers goed bij de tijd zijn. Er stond een stellage met daarin 6 digitale klokken, voor iedere speler 1 klok. Het spel was gewonnen als 1 speler precies op de 2 minuten de klok stopzetten. Dit gebeurde door op de knop te drukken die voor ze stond. Geen van de 6 spelers slaagde erin om op de 2 minuten de klok stil te zetten. De speler die het dichtste bij de 2 minuten de klok stop zetten, won het spel.

Het was Karin die als eerste drukte na de 2 minuten. Ze begon de proef met slechts 1 bandje en door de winst werden het er 8. Ze behoort nu bij een van de rijksten op het eiland met €80.000 om haar pols. De rijkste van de 33 spelers is Robert-Jan. Hij slaagde erin om in een paar dagen van 16 bandjes, naar 34 bandjes te gaan. Hierdoor heeft hij immuniteit en kan hij dus niet gekozen worden om een proef te spelen. Wel mag hij andere laten spelen als een van zijn 34 bandjes wordt gedraaid op de roulette.

Melanie verloor het spel net als 4 andere spelers. Maar is zeker een prachtige ervaring rijker. Wie kan nou zeggen dat je 31 dagen op een onbewoond eiland hebt gezeten? 

Download de gratis app van Gemert-Bakel24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie