Luister
muziek
11 augustus 2022 - 09:00
Deel dit artikel:

Vaststelling wijzigingsplan “Rooije Hoefsedijk 38 in Gemert” ter inzage

GEMERT-BAKEL - Burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel maken, ingevolge artikel 3.6, eerste lid, onder a, van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het wijzigingsplan “Rooije Hoefsedijk 38 in Gemert” is vastgesteld.

gemert-bakel24
  / De Redactie
Advertentie

Het plan
Namens de eigenaar van Rooije Hoefsedijk 38 in Gemert, kadastraal bekend als GMT00 sectie: O nummer: 2295, is een wijzigingsplan ingediend om de geldende bestemming ‘Agrarisch – Agrarisch bedrijf’ te wijzigen naar ‘Bedrijf’ met specifieke vorm van bedrijf ‘voormalig agrarisch bedrijf ’ zodat er een bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd kan worden. Het wijzigingsplan ‘Rooije Hoefsedijk 38 in Gemert’ is vastgesteld.

Stukken inzien
U kunt het wijzigingsplan online inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om het plan online te bekijken, dan kunt een afspraak maken om dit in het gemeentehuis in te zien. Het wijzigingsplan ligt met ingang van 10 augustus 2022 gedurende zes weken ter inzage.

Beroepsmogelijkheid
Eenieder kan gedurende de termijn van zes weken waarbinnen het herstelbesluit ter inzage ligt (beroepstermijn) schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500EA Den Haag.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking na afloop van de beroepstermijn tenzij binnen deze termijn naast een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Download de gratis app van Gemert-Bakel24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie