Luister
muziek
11 augustus 2022 - 14:00
Deel dit artikel:

Gemeente wijst nieuwe parkeerplaatsen aan elektrisch laden

GEMERT-BAKEL - De gemeente Gemert-Bakel heeft via de provincie Noord Brabant meegedaan aan de gezamenlijke aanbesteding voor de plaatsing en exploitatie van slimme laadinfrastructuur (laadpalen). Onderdeel van deze aanbesteding is het behalen van de doeleinden uit de Nationale Agenda Laadinfrastructuur (NAL). Om deze doeleinden te bereiken gaat de gemeente Gemert-Bakel het aantal laadpunten in de gemeente verder uitbreiden op diverse locaties.

gemert-bakel24
  / De Redactie
Advertentie

Op basis hiervan is namens het college van burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel een verkeersbesluit genomen om 18 nieuwe locaties aan te wijzen voor het opladen van elektrische voertuigen (verkeersbesluit 2022-13).

De verkeersbesluiten zijn digitaal terug te vinden in het Gemeenteblad van Gemert-Bakel.

Dit kunt u terugvinden via www.officielebekendmakingen.nl. Type vervolgens in het zoekveld: verkeersbesluit Gemert en selecteer bij “documentsoort” : gemeenteblad . Klik daarna op “zoek opnieuw” en selecteer het verkeersbesluit in de lijst.

Bezwaar
Als u het met dit (deel)besluit niet eens bent kunt u daartegen binnen zes weken na bekendmaking van dit besluit in het gemeenteblad bezwaar maken bij de gemeente Gemert-Bakel. Het adres is: Postbus 10.000, 5420 DA Gemert.

In het bezwaarschrift laat u weten tegen welk (deel)besluit (laadpaal id) u bezwaar maakt en de redenen waarom u het met dat besluit niet eens bent. Ook vermeldt u de datum waarop u het bezwaarschrift schrijft en u ondertekent de brief met uw handtekening. Als het mogelijk is voegt u een kopie van het besluit waartegen u bezwaar heeft bij uw bezwaarschrift.

De gemeente Gemert-Bakel behandelt het deelbesluit waartegen bezwaar wordt gemaakt als een separaat verkeersbesluit. De overige locaties blijven onderdeel van het verzamelverkeersbesluit. Voor deze locaties wordt de inrichting van de laadlocatie in gang gezet.

Als u bezwaar maakt, wordt de werking van dit besluit niet stopgezet. Mocht u dat willen en hebt u een spoedeisend belang, dan kunt u tevens een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

U kunt pas een voorlopige voorziening vragen nadat u een bezwaarschrift hebt ingediend. Een kopie van het bezwaarschrift voegt u bij uw verzoek aan de voorzieningenrechter.

De rechtbank brengt u voor het in behandeling nemen van een verzoek om voorlopige voorziening kosten in rekening (griffierecht).

Download de gratis app van Gemert-Bakel24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie