Luister
muziek
12 augustus 2022 - 14:00
Deel dit artikel:

Aanmelden voor ‘Kijk in de Wijk’ op 13 september in Handel

GEMERT-BAKEL - Na de vakantie vindt op dinsdag 13 september van 18.30-20.00u de ‘Kijk in de Wijk’ in Handel plaats. De aanmelding hiervoor is deze hele maand nog geopend. Aanmelden van onderwerpen kan via www.gemert-bakel.nl/kijk-in-de-wijk. Ook als je geen onderwerp wilt aanmelden, ben je van harte welkom om die avond aan te sluiten. We starten om 18.30 u. bij de Onze Lieve Vrouwekerk.

gemert-bakel24
  / De Redactie
  • Beeld - Gemeente Gemert-Bakel
Advertentie

Onderwerpen en route
De route van de avond wordt samen met jullie bepaald. Je kunt verschillende dingen aandragen, bijvoorbeeld ideeën om een plein aantrekkelijker te maken of gedachtes over verkeer, groen en spelen. Het gaat tijdens de wandeling door de wijk niet om jouw eigen meldingen, maar om onderwerpen die een hele (of groot deel van de) je wijk aangaan, zoals de leefbaarheid, veiligheid en toegankelijkheid van de buurt. Wil je zelf een melding kwijt? Kijk op onze website bij ‘Melding openbare ruimte’.

Aanmelden
Het aanmelden voor onderwerpen voor de ‘Kijk in de Wijk’ in Handel op 13 september kan tot en met zondag 4 september. Mailen kan ook via kijkindewijk@gemert-bakel.nl. Vermeld hierbij dan duidelijk het onderwerp en de locatie die je wilt bespreken. Liever bellen? We zijn bereikbaar via (0492) 378 500.

Aankomende ontmoetingen
Op 27 september vindt ook nog de laatste ‘Kijk in de Wijk’ plaats in Milheeze. Informatie daarover volgt.

Download de gratis app van Gemert-Bakel24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie