Luister
muziek
28 september 2022 - 09:45
Deel dit artikel:

Hoor je mij - informatieavond voor aanstaande ouders

Contact maken met je kindje begint al in de zwangerschap. Vanaf 16 weken kan een ongeboren baby horen en vanaf 24 weken actief luisteren naar geluiden. Zingen, praten en voorlezen is een hele leuke manier om bezig te zijn met je kindje én voorkomt een achterstand in de taalontwikkeling. Als (aanstaande) ouders zich hiervan bewust zijn, kan dit een groot verschil maken in de ontwikkelingskansen die hun kind later heeft.

gemert-bakel24
  / Redactie
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

Dit najaar organiseren we een informatieavond voor aanstaande ouders. BoekStartcoach Marjon Smits legt uit hoe de taalontwikkeling van foetus tot baby verloopt. Ze inspireert ouders om te zingen en praten met hun (ongeboren) kind en geeft daarvoor suggesties en ideeën. Ook laat Marjon de ouders kennis maken met het Boekstartkoffertje, het bibliotheekabonnement – gratis voor kinderen tot 18 jaar - en de BabyBieb.

De gratis informatieavond vindt vier keer plaats. Er is dus altijd wel een datum die past. Op 29 september en 17 november bij De Eendracht in Gemert en op 20 oktober en 15 december bij De Wilbertsdries in Bakel. Steeds op donderdag van 20.00 tot 21.00 uur.

Het is nodig om vooraf aan te melden. Dat kan hier online, telefonisch via 0492 - 323245 of aan de balie in de bibliotheek.

Tijdens de activiteiten van Bibliotheek De Lage Beemden worden er mogelijk foto’s gemaakt voor eventueel gebruik op Social media of in gedrukte of online uitingen. Heb je bezwaar tegen het maken en publiceren van beelden en opnames? Maak dit dan kenbaar bij de activiteit op de dag zelf.

Download de gratis app van Gemert-Bakel24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie