Luister
muziek
5 december 2022 - 06:32
Deel dit artikel:

Ben jij klaar voor 2023? Ontvang 1000 euro subsidie

Heb jij je social media-contentplanning al paraat? Of wil je er nu eindelijk écht mee aan de slag? Dan is social media-expert Tomorro_ jouw partner. Krijg bovendien 1000 euro subsidie waardoor een traject met Tomorro_ ineens vrijwel niets kost. Dat wil jij toch ook?

gemert-bakel24
  / Redactie
Advertentie

Tomorro_ is social media-expert op LinkedIn, Instagram en Facebook. Zij trainen, adviseren en ondersteunen bedrijven in online zichtbaarheid. Dat doen ze door effectief en resultaatgericht gebruik te maken van social media.

Wij zijn anders!

Tomorro_ werkt op basis van gedegen onderzoek, strategiebepaling en implementatie en training in hoe je viral gaat. En dat allemaal zonder dat je aan LinkedIn, Facebook of Instagram betaalt!

Jouw voordelen

• Jij hebt de regie over het social media-gedrag van jouw volgers
• Je hebt veel meer bereik met berichten en genereert meer betrokkenheid
• Jouw medewerkers worden online ambassadeurs
• Je bedrijf is klaar voor de toekomst online
• Het kost je vrijwel niets, doordat de Metropoolregio Eindhoven 1.000,- euro van de kosten subsidieert

Wie zijn wij

Tomorro_ is een team van zzp’ers elk met hun eigen specialisme op social media-gebied. Zij adviseren, trainen en ondersteunen jou als ondernemer met je online marketing, video- en fotografie voor bedrijfsfilms en social media-teksten. Drijvende kracht achter Tomorro_ is Stan van Asten. Hij is al 25 jaar dé expert in social media, met bewezen trackrecords in onder meer leads op LinkedIn en Facebook en altijd oplettend, energiek, creatief in oplossingen en met oog voor de kleinste details. Alles valt op en alles moet kloppen. Ook voor jou.

Wil jij 1000 euro subsidie en vrijwel kosteloze effectieve online zichtbaarheid? Dat kan nog uiterlijk tot aan de Kerst. Wees er dus snel bij.

Neem nu contact met ons op. Download alvast de gratis social media-check op www.tomorro.nl of stuur een mail naar info@tomorro.nl. Nog beter en sneller is bellen! Zij leggen je met plezier alles uit. Tomorro_ bereik je op telefoonnummer 06-15415666.

Download de gratis app van Gemert-Bakel24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie