Luister
muziek
12 november 2021 - 13:00
Deel dit artikel:

Gemert voor eigen publiek tegen O.S.S.’20

GEMERT - Na het onverwachte vrije weekend vanwege de coronadreiging in de spelersgroep/staf, hervat Gemert zondag de competitie met een thuiswedstrijd tegen titelkandidaat O.S.S.’20.

gemert-bakel24
  / Stijn van Mierlo
Advertentie

De focus van het ambitieuze O.S.S.’20 is al een paar jaar gericht op de stap naar de tweede divisie. Na de promotie in 2014 naar de hoofdklasse werden de Ossenaren in 2018 kampioen in de hoofdklasse B en promoveerden ze naar de derde divisie. In het debuutseizoen plaatste de ploeg zich gelijk voor de nacompetitie. Hierin bleek het Katwijkse Quick Boys nog een maatje te groot.

In 2020 was O.S.S.’20 met groots machtsvertoon op weg naar de titel in de derde divisie toen de KNVB het seizoen vanwege de corona-uitbraak stopzette. Vanachter de bestuurstafel werd de ploeg van trainer Bertran Kreekels de zekere titel ontnomen. Een enorme domper voor de vereniging, die al volop bezig was met de voorbereidingen voor de promotie naar de tweede divisie.

Dit seizoen geldt O.S.S.’20 vanzelfsprekend weer als een voorname titelkandidaat. De laatste weken lijkt er echter wat zand in de motor te zitten. De Ossenaren, die een paar weken geleden in de eerste ronde van het KNVB Bekertoernooi nog een prima indruk maakten tegen FC Twente (0-2), verloren hun laatste twee competitiewedstrijden. Vooral de laatste, afgelopen zondag op eigen veld tegen hekkensluiter DEM (0-1), mogen we gerust als verrassend bestempelen. Om de aansluiting te houden, is een overwinning is dan ook hard nodig.

Gemert ondertussen is bezig aan een ijzersterke reeks en gaat alles in het werk stellen om voor eigen publiek de mooie derde plaats en ongeslagen status te behouden. Inmiddels is het seizoen tien competitiewedstrijden en twee bekerduels onderweg, maar nog altijd heeft de ploeg niet verloren, als enige van de eredivisie tot en met de derde divisie.

Alle ingrediënten zijn dan ook aanwezig voor een heerlijke wedstrijd, zondag op sportpark Molenbroek. Waarvoor wij u van harte uitnodigen.

Graag tot zondag!

Download de gratis app van Gemert-Bakel24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie