Luister
muziek
27 maart 2021 - 17:02
Deel dit artikel:

Wijngeheimen.nl brengt online persoonlijke wijnservice

Op Wijngeheimen.nl vind je jouw favoriete wijn voor de beste momenten. Een jaar geleden gingen Hans en Franca het avontuur aan.

gemert-bakel24
  / advertorial
Advertentie

La dolce vita in Italië, Hans en Franca zijn er al jaren dol op. “Op het land, de Italianen, de keuken en natuurlijk de verrukkelijke Italiaanse wijnen.” In 2020 is het stel begonnen met het importeren van wijn, met de intentie om dit te gaan verkopen aan de horeca. “Je voelt de bui al hangen”, vertelt Hans. Corona sloeg in en de horeca ging op slot. “Wachten was geen optie. Dus toen zijn we de consumentenmarkt opgegaan.” Iets wat Hans en Franca eigenlijk niet wilden, omdat er veel concurrentie is. Nu onderscheiden ze zich met proeverijpakketten die online te bestellen zijn.

Momenteel kun je kiezen uit vier wijnproeverijpakketten. Maar, zo verzekert Hans, dat assortiment wordt snel uitgebreid. Binnenkort komen daar de keuzes bij voor een pakket met rode wijn, witte wijn, rosé en bubbels. Zo kun je een eigen gepersonaliseerde proeverijbox bestellen.

Combineren met gerecht
Daarnaast is het mogelijk om de perfecte wijn bij je gerecht te vinden. “Veel mensen vinden het moeilijk om daar een keuze in te maken”, legt Hans uit. “Mensen kiezen de wijn bij het gerecht en niet andersom. Je maakt bijvoorbeeld een lamsrack en kiest daar een wijn bij. Je denkt niet: ik ga die wijn drinken dus laat ik daar dat gerecht bij maken.” Via Wijngeheimen.nl is het supersimpel om de juiste wijn te vinden. Zo is het een online-wijnwinkel met tóch persoonlijke service.
Kom je er op de website niet uit, dan kun je altijd persoonlijk contact opnemen via de WhatsApp-functie. Een ouderwets belletje kan natuurlijk ook.

Paasactie
Momenteel loopt een Paasactie bij Wijngeheimen.nl. Zo kun je een speciaal Paaspakket bestellen. De actie betreft drie luxe paaswijnen en gratis framboos-meringuechocolade van Coco & Sebas, waar Wijngeheimen.nl mee samenwerkt. Dit pakket kost 39,95 euro. “Het is een mooie samenwerking. De kwaliteit en uitstraling van Coco & Sebas past helemaal bij ons”, legt Hans uit.

Download de gratis app van Gemert-Bakel24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie