Luister
muziek
26 juli 2021 - 13:53
Deel dit artikel:

Vacature: Bureauredacteur(en) bij Punt24

Wij van Punt24 zijn op zoek naar vrijwillige bureauredacteuren. Zij of hij gaat regiobreed aan de slag met het opspeuren van nieuwtjes voor onze tienduizenden lezers op Cranendonck24, Heeze-Leende24, Gemert-Bakel24 en Valkenswaard24. Binnenkort komen daar nog meer toffe gemeenten bij.

Functieomschrijving

gemert-bakel24
  / advertorial
Advertentie

Als bureauredacteur ga je vanuit huis aan de slag op het internet en met persberichten die in onze mailbox binnenkomen. Deze verwerk je op een mooie en goede manier en publiceer je op onze platformen. Zo breng je de mooiste, spannendste, heftigste en boeiendste verhalen bij de inwoners van de gemeenten waar wij actief zijn. Vanwege de groei aan populariteit en het grote bereik in de regio heb je een verantwoordelijke taak als redacteur van Punt24.

Je hebt een proactieve houding en werkt in verschillende diensten. Je bent vrij om zelf je werkmomenten in te vullen, wanneer jou dat het beste uitkomt. Als vrijwilliger ben je dus ook echt vrij en moet je het vooral erg leuk vinden.

Wie zijn wij?

Punt24 exploiteert lokale nieuwsplatformen in de regio. Nu zijn we actief in Cranendonck, Heeze-Leende, Gemert-Bakel en Valkenswaard, maar daar komen in afzienbare tijd nog nieuwe gemeenten bij. Hier brengen wij het allerlaatste nieuws uit de woonplaatsen van onze lezers en publiceren we mooie verhalen over bijvoorbeeld personen, ondernemers en evenementen.

Functie-eisen

Je moet grammaticaal sterk zijn en foutloos kunnen schrijven. Daarnaast moet je gevoel hebben voor het schrijven van een goedlopend verhaal en het omschrijven van nieuws- en persberichten. We werken met een cms waar je wegwijs in gemaakt wordt, maar dat heel eenvoudig te gebruiken is. Daarnaast is enige ervaring met social media geen must maar wel een pre.

Het is ook belangrijk dat je affiniteit hebt met de regio of in ieder geval de woonplaats waar je voor wilt schrijven. Je hoeft niet per se uit een van deze gemeenten te komen.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij maken je wegwijs in de wereld van de lokale journalistiek. En dat allemaal in de onlinewereld. We begrijpen dat je misschien in het begin wat ondersteuning nodig hebt en daar werken wij dan ook graag aan mee. Zo zorgen we ervoor dat jij groeit in je kwaliteiten en dat je uiteindelijk zelfstandig aan de slag kunt gaan bij Punt24. Daarnaast zijn we eenvoudig en altijd te bereiken, zodat we je altijd kunnen helpen. We zijn namelijk een hele hechte 'familie'.

Interesse?

Heb je interesse en wil je aan de slag of wil je misschien nog wat meer weten? Stuur dan zeker een mailtje naar redactie@valkenswaard24.nl en vermeld daarbij je contactgegevens. Geef hierbij aan waarom je graag aan de slag wil gaan als bureauredacteur en welke gemeente jouw voorkeur heeft (of alle gemeenten, dat mag natuurlijk ook!). Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op en zien we je snel!

Download de gratis app van Gemert-Bakel24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie