Luister
Live
2 augustus 2021 - 07:43
Deel dit artikel:

Prowise zoekt een Installatiemonteur (Fulltime)

Prowise in Budel ziet een sterke groei aan installatieprojecten van hun touchscreens in binnen- en buitenland. Vanwege deze groei zijn ze op zoek naar uitbreiding binnen het installatieteam. Naast een prima werksfeer, bieden ze gevarieerd werk in combinatie met interessante toeslagen.

gemert-bakel24
  / Redactie

Interesse in deze veelzijdige baan? Laat dan je contactgegevens achter of upload je cv. Ze komen graag met je in contact!

Wat ga je doen?
- Touchscreens en liften installeren en monteren op diverse locaties in Nederland en Duitsland.
- Fysieke ondersteuning bieden bij het laden en lossen van de touchscreens en liften.
- Samen met het installatieteam het eindproduct controleren op goede staat en werking.

Waar ga jij werken?
- Je komt te werken in een team van meerdere enthousiaste installatiemonteurs die je gaat ondersteunen op diverse projecten. Jij komt bij onze klanten (voornamelijk basisscholen) om het eindproduct te leveren, monteren en installeren. Zorgvuldigheid, nauwkeurigheid en representativiteit zijn belangrijk.
- Prowise is een toonaangevend wereldwijd actief bedrijf dat investeert in innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van digitale leeroplossingen. Door gebruik te maken van zelfontwikkelde touchscreens, devices en gebruiksvriendelijke software maakt Prowise leren toegankelijker, effectiever en leuker. Inmiddels maken meer dan 20.000 scholen, 500.000 leerkrachten en honderden bedrijven in meer dan 26 landen gebruik van oplossingen van Prowise.

Wat vragen wij?
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
- Enig technisch inzicht en oog voor detail is gewenst.
- Flexibele inzetbaarheid en instelling in verband met werkzaamheden op diverse locaties in binnen- en buitenland.
- Goede fysieke gezondheid vanwege relatief zware fysieke werkzaamheden.

Wat bieden wij?
Naast een goed basissalaris bieden wij attractieve secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve pensioenregeling, een winstregeling en reiskostenvergoeding binnen een ongelooflijk snelgroeiende en dynamische organisatie. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk, sterker nog dit stimuleren wij door alle medewerkers een riant persoonlijk opleidingsbudget te bieden. Prowise staat garant voor een goede werksfeer en met maar liefst 30 vakantiedagen op jaarbasis is er ook tijd voor voldoende ontspanning.

Ook organiseren wij wekelijkse borrels, waarbij we eens per kwartaal extra uitpakken tijdens onze kwartaalmeetings. Prowise houdt echter rekening met de COVID-maatregelingen, waardoor we nu wat meer verschuiven van “real life ontmoetingen”, naar digitale sessies. Maar ook tijdens COVID-19 blijft Prowise ervoor zorgen dat je terechtkomt in een bedrijfscultuur waarin we staan voor samenwerken, openheid, eerlijkheid, plezier en passie.

Zo kun je reageren
We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteren doe je door je cv te uploaden via DEZE SITE en de knop die daarbij staat.

Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk voorzien van een reactie.
Voor vragen kun je bellen naar +31 495 497110 of mailen naar martijn.ottenheim@prowise.com.

Download de gratis app van Gemert-Bakel24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug