Luister
muziek
7 augustus 2021 - 11:58
Deel dit artikel:

Hospice De Populier ontvangt opbrengst kerststalcollecte

Ieder jaar wordt er rond de kerstperiode een kerststal geplaatst op het terrein voor de Sint Janskerk in Gemert. Mensen die de kerststal bezoeken, kunnen een donatie doen in de collectebus die daar staat. De opbrengsten gaan altijd naar een goed doel. Voor 2020 en 2021 is dit goede doel Hospice De Populier in Bakel.

gemert-bakel24
  / Redactie
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

Als goede doel voor 2020 en 2021 is door Onze Lieve Vrouwe Broederschap Gemert gekozen voor Hospice De Populier in Bakel.

Hier worden mensen, die in hun laatste levensfase gekomen zijn, verzorgd en begeleid. In een huislijke sfeer wordt met deskundige zorg en begeleiding aangesloten bij de specifieke wensen en behoeften van gasten en hun naasten. Hospice de Populier doet dit goede werk al lang. Dit betekent ook dat onderhoud en vernieuwing van de faciliteiten aandacht vragen. De serre is een mooie, rustgevende ruimte, die intensief voor velerlei doeleinden gebruikt wordt. De gasten kunnen er genieten van het uitzicht op de bosrijke omgeving of met familie samen zijn voor speciale gelegenheden. Ook wordt de serre gebruikt als ruimte voor afscheidsvieringen in kleine kring. De volledige opbrengst van de collecte wordt door de Onze Lieve Vrouwe Broederschap gedoneerd aan Hospice de Populier voor de herinrichting van de serre. 

Download de gratis app van Gemert-Bakel24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie