Luister
muziek
28 juli 2022 - 16:00
Deel dit artikel:

Gemert-Bakel24 zoekt een baas die het platform wil laten groeien

Vind je het leuk om verhalen te schrijven en wil je graag dieper in verhalen van Gemert-Bakel duiken? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zoeken een beheerder van Gemert-Bakel24.

gemert-bakel24
  / Redactie
Advertentie

Gemert-Bakel24 groeit snel. Om nóg meer uit onze gemeente en al het nieuws te halen, zijn we op zoek naar iemand die het dagelijkse beheer op zich kan nemen. Dit kan één persoon zijn, maar mag je ook met iemand samen doen.

Je gaat dan schrijven om de gratis site en app van Gemert-Bakel24 te vullen. Dat kunnen verhalen zijn die gaan over je buurman met een bijzondere hobby, een sporter uit onze gemeente of een interessante onderneming. Door de verkoop van advertenties op de site en app verdien je er ook geld mee.

Jou laten groeien

Daarbij ondersteunt de redactie je waar nodig. Het is namelijk helemaal niet per se nodig dat je al vlekkeloos schrijft. Wij zetten erop in om jou te laten leren en groeien in het schrijversvak. Een achtergrond in de journalistiek of communicatie is dus niet nodig.

Wat bieden we:
- Een professionele hoofdredactie die jou helpt
- Vrijheid! Je bepaalt zelf wanneer je werkt
- Een breed platform met een app, website en social media
- Een eigen platform waarmee je je eigen onderneming ontplooit

Mailen

Heb je interesse? Stuur dan je een motivatie naar redactie@gemert-bakel24.nl.

Mocht je iemand kennen die geknipt is voor deze vrijwillige functie. Tip diegene dan en laat hem of haar naar ons mailen.

Download de gratis app van Gemert-Bakel24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie