Luister
muziek
21 augustus 2022 - 15:48
Deel dit artikel:

Smederijdag in het Boerenbondsmuseum

Zondag 28 augustus staat de noeste ambacht van de smid centraal in het museum tijdens de smederijdag. De smeden van het Boerenbondsmuseum geven demonstraties en laten de kneepjes van het vak zien, zonder uiteraard het geheim van de smid te verklappen.

gemert-bakel24
  / Redactie
Advertentie

Om 15u vindt het jaarlijkse Heilig Lof ter ere van de Heilige Gerlachus plaats bij de veldkapel van het Boerenbondsmuseum aan het karrespoor plaats. Het Lof is een dienst in de katholieke kerk.

Nominatie leukste uitje van Brabant

Het Boerenbondsmuseum is door ANWB genomineerd als een van de leukste uitjes van Brabant. Tot en met 30 oktober kan er weer gestemd worden. Ga daarvoor naar www.anwbleuksteuitje.nl/boerenbondsmuseum-gemert.

Activiteiten zomervakantie

Tijdens de zomervakantie zijn er voor kinderen weer diverse leuke en gratis activiteiten. Op dinsdag kan een rit in de huifkar worden gemaakt, op woensdag wordt er gevlochten en op donderdag pannenkoeken eten. Tot slot op vrijdag kan er met het ponykarretje gereden worden. Het museum is in de zomermaanden open op dinsdag tot en met tot en met zaterdag van 10.30u tot 17.00u en op zondag van 13.00u tot 17.00u. Op maandag is het museum gesloten.

Algemene informatie

Entree: kinderen 0 t/m 3 jaar gratis, kinderen 4 t/m 12 jaar 3,00 euro, voor 13+ 6,00 euro. Jaarkaarten voor het seizoen 2022 van het Boerenbondsmuseum zijn verkrijgbaar aan de kassa. Deze kosten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar € 7,50, vanaf 13 jaar € 17,50. De Museumkaart (MJK) is niet geldig. Voor meer informatie, de agenda en actuele openingstijden kijk op www.boerenbondsmuseum.nl.

Download de gratis app van Gemert-Bakel24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie